O NAMA

Počeci ...

Tvrtku KRON utemeljili su, kao obrt, pod imenom CONSYS 15. 11. 1989. godine dipl. ing. Željko Tošić i dipl. ing. Roman Lavriv, obojica s dugogodišnjim iskustvom na polju informatike i razvoja elektroničkih uređaja.

Sadašnjost ...

U KRON-u danas stalno radi 7 zaposlenih visokostručnih osoba, a služimo se i uslugama savjetnika iz mnogih područja kao što su računovodstvo, trgovina, marketing, prava i sl.

STRUKTURA PRIHODA

U ukupnoj strukturi prihoda KRON svojim softwareom pokriva više od 90%, sa željom da kroz nekoliko godina to bude i punih 100%, jer smo duboko uvjereni da će za to vrijeme preživjeti samo najbolji.

POSLOVNA FILOZOFIJA

Naša poslovna filozofija koristi se načelom postupnog širenja obima poslovanja i ostvarenjem što šireg kruga zadovoljnih kupaca koji će svojom preporukom osigurati dobijanje novih poslova. Ovo načelo podrazumijeva maksimalno korektnu uslugu, servis, održavanje i obuku te stalni kontakt sa korisnicima svojih usluga.

KVALITETA USLUGE

Obuka koju KRON pruža korisnicima svojih programa temeljita je i traje sve do dana potpune samostalnosti. Osim ovoga, KRON ima stalnu otvorenu telefonsku liniju za konzultacije i savjete te 24 satnu tehničku podršku putem Interneta. U svojim ugovorima KRON se obvezuje na intervencije u roku od 24 sata, a pojedinim specifičnim korisnicima ovaj rok se skraćuje i na 4 sata. Ugovorima o postgarantnom paušalnom održavanju KRON omogućuje korisnicima njegovih usluga maksimalnu sigurnost u radu, dobijanje najnovijih verzija programa, dodatnu obuku i hitne intervencije. Rezultat svega ovoga su izuzetno korektni odnosi KRON-a i njegovih kupaca, što omogućuje proširivanje poslovanja bez dodatnog ulaganja u promidžbu. Ne želimo biti razmetljivi niti nametljivi. Ne želimo Vam obećati ništa od onoga što ne možemo ostvariti.

Ne želimo Vaš novac po svaku cijenu. Mi dobro znamo kako ga je teško steći. Naš poslovni odnos gradit ćemo na uzajamnom povjerenju. U takav odnos uložit ćemo sve svoje znanje i iskustvo. Računalski inženjering zahtijeva mnogo uloženog truda, znanja, vremena i sredstava. U ovome poslu nema kraljevskih puteva do rezultata. Predočit ćemo Vam sve teškoće na koje možete naići u Vašoj želji da se poslovno transformirate. Našoj ponudi prethodit će niz razgovora s najkompetentnijim ljudima Vaše tvrtke. Prezentirat ćemo Vam naše proizvode u vrijeme i na mjestu koje Vama odgovara. Zajednički stvorimo tim koji će donositi rezultate.

Pogledajte naše Reference >>