Zastupamo sljedeće programe:
   Osnovan 1991 g. sa uredima u Europi, SAD i UK, AVG je poznati i priznati proizvođać programa za zaštitu računala. Svoju svjetsku popularnost dobio je uspješnom borbom protiv svih vrsta malwarea, a jednostavnost za upotrebu i efikasnost u toj borbi, dovela ga je do statusa kao jednog od najpopularnijih programa za tu namjenu sa preko 110 miliona aktivnih korisnika.

   AVG Anti-Virus postoji u više verzija koje se dijele u dvije glavne skupine, a to su za kućne i za poslovne korisnike. Osim modulima i mogućnostima podešavanja, verzije za poslovne korisnike su naročito interesantne zbog AVG-Admin dodatka.
  To naročito cijene administratori, koji na taj način imaju mogućnost daljinskog upravljanja svim računalima sa instaliranim AVG-Admin modulom unutar korporativne mreže ili interneta.
  Još jedna velika pogodnost AVG Anti-Virusa je njegova licenca koju možete uzeti na 1, 2 ili 3 godine, koja se nakon isteka može produžiti na iduće razdoblje uz osjetan popust.Handy Backup™ je nagrađivani program za arhiviranje i sinkronizaciju podataka za kućne korisnike i male do srednje velike tvrtke. Dizajniran za Microsoft Windows® 7/Vista/XP/2000 i 2008/2003 Server, Handy Backup je široko rasprostranjen i prepoznat kao vrlo snažan, efektivan i cijenom pristupačan program u svojoj klasi.